Voor personeelsfeesten kunnen we op uw vraag heel diverse thema's uitwerken

Zo werkten we enige tijd geleden voor het bedrijf T. een uniek concept uit ter ere van hun 70-jarig bestaan.
Het aperitief werd geschonken in het 70-jarige station van Schaarbeek, waarna het voorgerechtje werd geserveerd op een 70-jaar oude trein ontworpen door architect Henry van de Velde.

In het 70 jaar oude station van Binche werd vervolgens het hoofdgerecht opdiend, en het dessert kregen de gasten op de terugweg met de oude locomotief naar Schaarbeek, waar hen nog een feestelijke pousse-cafe opwachtte.

Ooit werkten we ook op vraag van een Duits bedrijf het thema Hoge Noorden uit. Naast een ijssculpteur, werd een ijskleurige bar opgericht met Absolut Vodka cocktails als aperitief en koffiecocktails (met caramel, kaneel, chocolade en slagroom) als digestief. Het diner werd volledig aangepast aan het Hoge Noorden en tenslotte werd de mogelijkheid geboden om in een grote slee in de inkomhal van het Kasteel groeps- of individuele foto's te maken.


Voor meer informatie en een overzicht van ons aanbod kan u ons steeds bellen op het nummer +32(0)9/222.13.34 of mailen op het volgende adres: info@kasteelvanzwijnaarde.be.