Stijlvol en doeltreffend vergaderen in een groen en historisch kader

Seminarie-formules
Om u een idee te geven van ons aanbod bieden wij u een 12-tal suggesties van seminarie-formules aan. Deze kan u terugvinden in onze vernieuwde seminariebrochure (klik hier).
Deze brochure bevat bovendien alle relevante (prijs-)informatie.

U kan kiezen uit een van deze 12 formules of u kan ons ook steeds vragen een aangepaste formule op maat uit te werken die volledig strookt met uw wensen. Wij zijn zeer flexibel dus aarzel zeker niet om ons te contacteren indien u enkele aanpassingen wenst.


Voorzieningen

In het Kasteel van Zwijnaarde is er overal draadloos internet beschikbaar via ons wifi-netwerk.
Bovendien kan het Kasteel al de benodigde apparatuur ter beschikking stellen voor uw seminarie. Een overzicht hiervan vindt u onderaan onze seminariebrochure (klik hier).


Zalen
Het Kasteel van Zwijnaarde beschikt over een gevarieerd aanbod aan zalen die volledig naar uw wens kunnen worden opgesteld.

 

 

Salon Regency: max. capaciteit van

45 (U-vorm)

50 (Klasstijl)

150 (Theaterstijl)

De Wintertuin: max. capaciteit van

40 (U-vorm)

100 (Klasstijl)

200 (Theaterstijl)

Salon Chinois: max. capaciteit van

25 (U-vorm)

30 (Klasstijl)

40 (Theaterstijl)

Salon Vert: max. capaciteit van

25 (U-vorm)

20 (Klasstijl)

30 (Theaterstijl)

Salon des Anges: max. capaciteit van

15 (U-vorm)

nvt

nvt

Salon Suite: max. capaciteit van  

6 (U-vorm)

8 (klasstijl)

8 (Theaterstijl)

 

 

Naast deze Salons beschikt het Kasteel ook over de zopas vernieuwde Wintertuin. Deze prachtige zaal leent zich perfect voor tot in de puntjes uitgewerkte banketten, walking dinners en recepties en heeft een prachtig uitzicht op het omliggende golfterrein en op de slotgracht met zijn fonteinen.


Ligging
Het Kasteel van Zwijnaarde is optimaal gelegen voor het organiseren van seminaries: enerzijds ligt het Kasteel in de onmiddellijke nabijheid van de kruising van onze twee belangrijkste autowegen (E40 en E17), wat ons bijzonder bereikbaar maakt vanuit alle geografische hoeken. Anderzijds ligt het Kasteel op maar 5 km van het historische stadscentrum van Gent.

Het Kasteel is omringd door een mooi golfterrein en ligt hierdoor binnen een prachtig natuurlijk kader. Seminaries kunnen hierbij eventueel worden aangevuld met een golfinitiatie.


Parkeergelegenheid
Het Kasteel van Zwijnaarde beschikt over een gratis prive-parking met een capaciteit van 90 wagens. U en uw genodigden hoeven dus alvast geen tijd te verliezen met het zoeken naar een parkeerplaats op de openbare weg.


Contacteer ons
Voor bijkomende informatie en/of reservaties kan u steeds met ons contact opnemen op het nummer: +32(0)9/222.13.34 of via info@kasteelvanzwijnaarde.be.


Hartelijk dank voor uw interesse in het Kasteel van Zwijnaarde en hopelijk tot binnenkort!
Het Kasteel van Zwijnaarde en team.