De mooiste locatie voor het huwelijk van uw dromen met ontelbare mogelijkheden

Maak kennis met het Kasteel van Zwijnaarde, de romantische locatie voor jullie huwelijksfeest


Wij bouwden een ijzersterke reputatie wat betreft onze schitterende huwelijksrecepties in de voortuin en op de brug van het kasteel en van onze stijlvolle huwelijksbanketten in de wintertuin en de aanpalende salons, met zicht op de vijvers en op het omliggende golfterrein.

Het avondfeest met dans wordt telkenmale in de zeer ruime inkomhall en op het terras georganiseerd, met gegarandeerde ambiance tot in de vroege uurtjes.

Van zodra u een bepaalde datum voor uw huwelijksfeest hebt gekozen, kunnen wie die datum gratis in optie nemen voor een periode van 3 a 4 weken, en dit zonder enige verplichting van uwentwege. Tijdens deze periode kan u een volledige offerte opvragen, een tweede of derde bezoek brengen aan het kasteel, of aansluiten bij de Zondagse Brunch voor de ondertekening van de overeenkomst. Een eerste overzicht van de mogelijkheden vindt u hier.

Een uitgebreider overzicht van ons aanbod vindt u hier.

Wij geven jullie graag een aantal nuttige documenten mee voor de organisatie van het trouwfeest van jullie dromen.
Download hier een weddingplanning die jullie zonder problemen door de voorbereidingen gidst.
Download hier jullie tafelopstelling van de wintertuin met een voorbeeld tafelschikking van 168 personen, en een namenlijst.


Wensen jullie nog meer informatie of hebben jullie zin in een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons dan op het volgende nummer: +32(0)9/222.13.34 of via het volgende e-mailadres: info@kasteelvanzwijnaarde.be


Copyright Tom Palmaers: http://www.tompalmaers.be/