We heten u van harte welkom op onze unieke locatie

Welkom op de site van het Kasteel van Zwijnaarde. 

 


We hebben het Kasteel kunnen laten screenen op de procedures in verband met de huidige Covid maatregelen. En we zijn fier ons logo te kunnen delen met onze klanten en bezoekers, na een positieve controle van de procedures binnen het Kasteel van Zwijnaarde.

Het CST (Covid Safe Ticket) wordt gescand bij aankomst in het Kasteel. Bij circulatie is een mondkapje verplicht. En verder worden alle Covid maatregelen strikt opgevolgd, waardoor in alle veiligheid en met het grootste respect en naleving van de regels ongestoord kan worden genoten van vergaderingen, seminaries, diners en recepties. 
Telefonisch en per mail zijn we het best bereikbaar, en zal elke vraag om een bezoek ter plaatse, informatie of offerte, aanpassing, bevestiging of verdere boeking, meteen worden beantwoord.


Tel:    09 222 13 34
Mail:  info@kasteelvanzwijnaarde.be


In het kader van de Europese GDPR wetgeving, in voege sedert 25 mei 2018, werd binnen ons bedrijf een aangepaste Privacy-verklaring opgesteld. De integrale tekst hiervan vindt U hier.
Mogen we U vragen deze voorwaarden aandachtig te willen doornemen vooraleer U deze website bezoekt. Het gebruik van deze website veronderstelt immers dat U akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van het Kasteel van Zwijnaarde.Midden in een groen park, met bijbehorend golfterrein (9 holes, ECPG Zwijnaarde) en een heli-haven, met zijn eeuwenoude bomen en zijn historische slotgracht, biedt het kasteel een waaier aan mogelijkheden voor prestigieuze en stijlvolle huwelijksfeesten, waarbij de grote en zonnige wintertuin uitzicht biedt over het wijds Schelde-landschap, dat zich rond het kasteel uitstrekt.

Op gastronomisch vlak hebben we zeker de nodige ervaring in huis om van ieder feest een hoogtepunt te maken. Van galabanket tot prachtig versierde buffetten, van walking dinners tot de meeste exotische gardenparty, het kan allemaal op maat van uw wensen en budget uit onze hygiënische keukens stijlvol worden opgediend.

Mooie recepties tot 350 personen, feesten en banketten tot 200 genodigden, seminaries en vergaderingen, zondagse brunch in ontspannen omgeving, familiefeesten en communiefeesten in een kasteelkleedje.

 

 

 

 

Brunches

De eerstvolgende zondagse brunches vinden plaats op volgende data:

 
Zondag 23 januari
Zondag 6 februari 
Zondag 13 februari
Zondag 27 februari
Zondag 13 maart
Zondag 27 maart

...

 

 

© Foto's door John Galeyn